Att spå sig själv är roligt och spännande! Man kan få veta mycket om sig själv, sitt undermedvetna och till och med vad framtiden har att bjuda på. Det finns mängder av olika sätt att spå sig själv på. Bland annat kan man gå till en siare, eller sierska, och spå sig själv. Men man kan även få hjälp med spådom online!

Olika typer av spådom

När man spår sig själv hos en siare kan de ta hjälp av olika verktyg för att genomföra spådomen. Dels kan man spå i händer, eller med hjälp av tarotkort. När man använder sig av tarot krävs det att en tarottolkare läser korten och tyder dess mening, för att förstå vad korten har att säga om den som blir spådd.

Det finns även andra sätt att spå sig själv på, allt beror på vem man besöker och vad den har för preferenser i sin spådom. Ett enkelt sätt att testa spådom på är att besöka en siare på nätet! Där man kan dels dra tarot, eller dels samtala med siaren som berättar om vad den kan se bara genom att höra ens röst och känna av energier.

Kom i kontakta med det undermedvetna

Många som väljer att spå sig själva gör det för att lättare hantera sitt undermedvetna. Det kan handla om att man går igenom sorg och behöver hjälp att hantera den, eller bara att man vill få hjälp att förstå sig själv och sina känslor.

Med hjälp av spådom, hitta själsfrände, läsningar eller mediala uppvakningar, kan man själv komma i djupare kontakt med sina känslor och sitt undermedvetna och på så vis lära sig att hantera sina känslor – både de bra och de jobbiga. Det är ett bra sätt om man vill testa på en ny form av terapi eller behandling!