Så här till våren kan det vara skönt att städa ut huset riktigt noggrant, för att lägga en ren och fräsch grund inför sommarens alla bestyr. Det kanske är dags att putsa fönster, bona golvet och till och med rensa ut garderoben på alla vinterkläder som gjort sitt under säsongens gång? Om man inte vill ta sig an jobbet själv kan man alltid anlita ett städbolag Uppsala som hjälper till med allt som ska göras!

Om man ändå ska dra igång städningen, vare sig man gör det själv eller anlitar en städfirma Stockholm, så kan det vara klokt att rensa huset samtidigt. Vare sig det handlar om att rensa garderoben, rensa vinden eller källarförrådet. Man samlar lätt på sig massa saker som man egentligen inte behöver, som tar plats och som gör att ens bostad känns trång och i oordning. Som tur är finns det massvis av saker att göra med grejerna man inte vill ha kvar längre!

Skänk till välgörenhet

Det finns många bra saker att göra med ens grejer som man inte vill ha kvar längre av olika anledningar. En av sakerna man kan göra är att skänka till välgörenhet! Mängder av organisationer erbjuder upphämtning av gamla kläder och grejer, men man kan även åka förbi en returstation eller en container för att lämna in sina gamla kläder och prylar – så skickas dem direkt till organisationer som sysslar med välgörenhet.

Sälj på loppis

Om man vill tjäna en slant på sina gamla prylar kan man dessutom ordna en loppis eller sälja second hand på nätet. Det är ett bra sätt att få tillbaka lite av alla pengar man spenderat under årens gång!

Så passa på att ta tag i både städning och rensning nu när sommaren börjar närma sig. Anlita en städfirma, eller städa själv helt enkelt! Flyttstäda Stockholm är inte alltid det roligaste!