Hyr en skärm till festen

 

Under somrarna är det alltid uppskattat att hålla i evenemang utomhus! Oavsett om det gäller bröllop, födelsedagsfester eller bara allmänna sammankomster, är det alltid uppskattat att vara utomhus så mycket man kan och njuta av sommarvärmen. Om man ska hålla i ett evenemang kan man ibland behöva hyra storbildsskärm utomhus för att visa upp en film, ett tal eller bara rulla härliga musikvideos. Det är dessutom ett bra sätt att visa upp menyer, agendor eller annan information som man vill nå ut med till alla gäster under kvällens gång.

 

Rörligt material till evenemang

 

Det är alltid spännande för gästerna att få ta del av rörligt material på ett evenemang. Om det gäller ett bröllop kan man visa upp videos från bröllopsparets år tillsammans, eller roliga klipp från kvällens gång. Gäller det en födelsedagsfest är det en superbra idé att visa upp födelsedagsbarnet på storbildsskärm under kvällens gång – antingen för att hylla, eller för att skämma ut dem lite på sin stora dag med roliga klipp från barndomen eller från galna festkvällar. Det kommer garanterat att vara uppskattat från alla gäster – med undantag för födelsedagsbarnet som kanske kommer att skämmas lite.

 

Ett roligt tillägg till alla tillfällen

 

Det finns massvis av bra tillfällen där digitala skyltar gör sig behövda under evenemang. Man kan dessutom hyra en digital skylt att ställa i entrén, eller i baren för att visa vilka drinkar man erbjuder. Det är ett bra alternativ om man vill slippa krånglet med att tillverka analoga skyltar, eller skriva på stora papper. Det skapar dessutom en lyxig känsla att visa upp material digitalt – perfekt om man vill ge sina gäster en känsla av exklusivitet. Digitala skyltar och skärmar går dessutom lätt att hyra, så att man slipper köpa in dem själv om man enbart ska använda dem en gång.